Logo-MobieleKeuken.com-versie-2-1-e1648483492205

Over ons

Wie zit er achter MobieleKeuken.com?

Het begon met uitlenen...

MobieleKeuken.com is 2020 opgericht door eigenaar René Sinnema en verbouwde vier jaar geleden zijn huis, waaronder de keuken. Ik wilde toen een tijdelijke keuken huren, maar merkte dat er weinig aanbod was voor het huren van een keuken voor tijdelijk gebruik.

Dus heb ik één aangeschaft, reacties waren heel leuk van de mensen die bij ons bezoek kwamen tijdens onze verbouwing, hierna leende ik deze in korte tijd een paar keer uit. Toen besloot ik om MobieleKeuken op te zetten, een bedrijf waar je een tijdelijke keuken kunt huren, zodat je gewoon door kunt gaat met je dagelijkse routine, lekker kunt koken en een maaltijd op tafel kunt zetten.

Tijdens renovaties of het plaatsen van een nieuwe keuken kan je tijdelijk zonder keuken zitten. Deze projecten duren vaak weken, soms zelfs maanden. Hoewel uit eten gaan leuk is, wil je ook thuis gemakkelijk een maaltijd kunnen bereiden. Hier bieden wij de ideale oplossing: onze mobiele keuken units. Ze zijn compact, volledig uitgerust en passen overal. Zo kun je tijdens de verbouwing toch eenvoudig voor je gezin koken.

 

Platte organisatie met korte lijnen

Wij zijn een platte organisatie en houden van korte lijnen. Daarnaast zijn wij één van de goedkoopste aanbieders op deze markt. We vinden het geweldig om voor tevreden klanten te zorgen, want een tevreden klant is de beste reclame!

Vooral vrouwen zijn klant!

Particulieren, aannemers en installateurs weten de weg naar MobieleKeuken.com goed te vinden. Onze clientèle bestaat voor 60 procent uit vrouwen. “De man mag de keuken slopen en verbouwen, en de vrouw mag zorgen dat er toch eten op tafel komt,” zegt René gekscherend.

Ruim aanbod van keukenunits

Het huren van een keuken is de perfecte oplossing wanneer je bijvoorbeeld door een renovatie of verbouwing vervanging zoekt voor je huidige keuken. Inmiddels beschikken we over 14 keukenunits in ons assortiment voor de verhuur, met alle nodige voorzieningen, zoals een spoelbak, een kookplaat, en een mengkraan met warm en koud water door middel van een boiler.

Wat klanten zeggen over ons

“We wisten helemaal niet dat dit bestond en dat dit kon! Het was voor ons de ideale oplossing!”

“Alles wat we nodig hadden tijdens onze verbouwing hadden we tot onze beschikking met de MobieleKeuken: een kookplaat, een aanrecht met warm en koud water en een koelkast met een vriesvakje.”

“Tijdens het verbouwen van onze keuken hebben wij een paar weken gebruik gemaakt van de mobiele keuken. Een echte aanrader! Makkelijk aan te sluiten, gemakkelijk te verplaatsen. Alles wat je nodig hebt zit erin.

Toen de keuken een lekkage kreeg, stond René de volgende dag met een andere mobiele keuken voor de deur. Wat een super service! Het contact was uitstekend. Mocht je een tijdelijke keuken nodig hebben, huur dan een keuken bij MobieleKeuken.com, een uitkomst!”

Zo’n mobiele keuken werkt prima!

Kortom: tevreden klanten!

Een reservering is altijd vrijblijvend!

Heeft u binnenkort een verbouwing, renovatie of krijgt u een nieuwe keuken geplaatst? Een (vrijblijvende) reservering voor een mobiele keuken is snel gemaakt.